Vacature constructie medewerker

Allround plaatwerker

Veelzijdige functie

Flexibele instelling

Oog voor detail

Kwaliteit staat voorop

Zelfstandigheid

Grote verantwoordelijkheid

Wat ga je doen?

Binnen de Constructie afdeling van Vredo hebben we verschillende machines om metaal te bewerken. Denk hierbij aan onder andere afbraammachines, boor- & tapmachines en kantbank.

De Allround Plaatwerker is flexibel inzetbaar bij al deze machines. Bij alle machines werk je aan de hand van werkopdrachten zelfstandig aan de machine. Na de bewerking controleer je de maatvoering en aantallen en tref je de juiste correctieve acties bij afwijkingen. De producten kunnen enkel stuks zijn tot seriewerk. Dit doe je aan de hand van tekeningen en eventuele instructies. Je meet het product zelfstandig, zodat je er voor zorgt dat je de juiste kwaliteit levert.

Wie zoeken we?

  • MBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over een technische vakopleiding metaal en/of werkervaring;
  • Je hebt ervaring met CNC machines, ervaring met een kantbank is een pré;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met meten en tekening lezen;
  • Als persoon ben je flexibel, kun je zelfstandig werken en heb je oog voor kwaliteit.

Wat kunnen we jou bieden?

Werken bij Vredo betekent dat je werkzaam bent bij een gezond, innovatie en vooruitstrevend bedrijf in een dynamische organisatie waar continuïteit hoog in het vaandel staat. Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.

De organisatie

Vredo is een groeiende internationale organisatie waar circa 140 betrokken medewerkers werken aan ontwerp, productie, verkoop en service van hoogwaardige machines voor landbouw- en groensector. Vredo staat bekend om zijn geavanceerde machines variërend van zelfrijdende tracs tot de meest betrouwbare doorzaaimachines.

Binnen onze organisatie heerst een prettige, informele en collegiale sfeer. Respect, nuchterheid, betrokkenheid en praktisch denken in mogelijkheden zijn belangrijke waarden. Het bedrijf heeft een familiecultuur waarbij medewerkers open staan voor elkaar en samenwerking centraal staat. Iedereen draagt op zijn of haar eigen manier bij aan onze producten en diensten en daar zijn we trots op!

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd en wil je solliciteren? Vul dan onderstaande gegevens in en stuur je CV en motivatie op.

Naam(Required)
Max. file size: 64 MB.
Max. file size: 64 MB.

Vragen over deze vacature?

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer weten over Vredo? Neem dan contact op met onze HR-afdeling.

Contact HR Neem contact op over deze vacature